Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Povestiri despre viata

Bebeluşul lunii feb. 2020

Mulţumim pentru orice fel de susţinere a lucrării din cadrul Fundaţiei Estera, dragi prieteni.

Fiţi binecuvântaţi!

Rafael

C.I. este o tânără adolescentă și proaspătă mămică a unui copilaș minutat pe nume Rafael. În urmă cu câteva luni, mala tinerei a ajuns la noi să caute ajutor pentru fiica ei pe care o iubește. Erau într-o perioadă dificilă, într-o criză de sarcină neplanificată. Împreună, în cadrul fundației Estera am discutat cu aceasta și care sunt resursele lor. 

Pentru că a avut parte de toata susținerea mamei, tânăra L. a decis să păstreze sarcina și să dea viață copilașului ei la vremea potrivită. De asemenea, tatăl copilașului,  un tânăr adolescent, a decis să îşi asume responsabilitatea creşterii băieţelului lor. Din acel moment, tatăl copilului a fost în permanenţă un mare sprijin pentru tânăra însărcinată şi la fiecare întâlnire din cadrul Fundaţiei Estera a însoţit-o bucuros şi este foarte atent la ea.

Rafael s-a născut în luna februarie a acestui an. Ne bucurăm că până la acest moment am putut să fim un sprijin pentru tânăra familie şi dorim în continuare să îi susţinem în acest proces de creştere a copilaşului lor.

Vă chemăm să vă rugaţi pentru ei. Fie ca Duhul Sfând să le cerceteze inimile şi vieţile lor să fie cucerite de dragostea lui Dumnezeu arătată nouă prin Domnul Isus Cristos. Ei îşi doresc foarte mult să se căsătorească şi vă chemăm să ne rugăm ca Dumnezeu să îi ajute să pună în practică această decizie bună

Adresa noastră:

str. Timotei Cipariu, nr. 3, ap. 2, Timisoara

Ne puteţi contacta:

+40 723 371 940
fundatia.estera@gmail.com

Donează

Ajutorul tău este esențial pentru continuarea misiunii noastre.

Fundația Estera este alături de mamele care trec prin criza unei sarcini neplanificate. Suntem aici să oferim sprijin emoțional, informațional, spiritual, psihologic și material acestor femei și copilașilor cu care Dumnezeu le-a binecuvântat!