Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

activitatea noastra

PROIECTE

Adopta o familie

Proiectul „Adoptă o familie” dorește să vină în sprijinul familiilor cu resurse materiale reduse, prin acoperirea nevoilor urgente ale celorlați copii din familia beneficiarilor Centrului de consiliere. Centrul de consiliere oferă ajutor material temporar în funcție de resurse, de situația economică și financiară a Fundației. Ajutoarele materiale se acordă după efectuarea unei anchete sociale.

Club Mami

În cadrul unor întâlniri de grup care au loc lunar viitoarele și proaspetele mămici sunt informate și pregătite pentru nașterea, îngrijirea și creșterea copiilor, în colaborare cu personal specializat. Astfel pot afla ce înseamnă să fii o mamă responsabilă, primesc recomandări despre protejarea și igiena sarcinii și a copilului nou-născut, alimentație, gimnastică și exerciții fizice permise.

Programul educational

Programul educațional „Abstinență = Libertate” se desfășoară în instituții de învățământ, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și are ca scop principal educația sexuală a adolescenților și tinerilor. Este o invitație făcută acestora la puritate și abstinență sexuală până la căsătorie.

Sticluta mea

Acest proiect vizează strângerea de fonduri pentru sprijinirea proiectelor fundației.

Marșul pentru viață

„40 de zile pentru viață”

Banchet anual

220

Ani de
Activitate

16001000
+

copilasi
Nascuti

181

luni alaturi de
mama si copil

355
+

mame cu bebelusi
ajutate lunar