Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Povestiri despre viata

Bebeluşul lunii ian. 2020

Vă chemăm să binecuvântaţi această familie tânără prin rugăciunile voastre. Rugaţi-vă împreună cu noi Domnului ca El să lase pace, bucurie, unitate şi iubire în inimile părinţilor. Mântuirea să intre în această casă şi Hristos să domnească deplin în vieţile lor.

Vă mulţumim pentru dragostea voastră, dragi prieteni şi colaboratori!

Eduard

Anul 2020 a început minunat pentru familia tinerei mămici, dar şi pentru noi, echipa Fundaţiei Estera. Cu toţii împreună ne bucurăm de venirea pe lume a lui Eduard. El este o binecuvântare pentru această lume, un dar venit din cer.

În urmă cu câteva zile, mămica băieţelului a ajuns la Fundaţia Estera. Era însărcinată şi debusolată. Situaţia femilială nu era bună, iar inima ei era foarte rănită. La momentul apariţiei sarcinii, vestea a fost o mare bucurie pentru ea, dar apoi gândurile negative şi descurajatoare au inundat mintea ei. Acum se afla în biroul nostru foarte confuză, tristă şi neîncrezătoare. 

Am asigut-o de sprijinul nostru pe acest drum, am binecuvântat-o prin cuvinte de încurajare şi ne-am rugat împreună cu ea. Credem că dincolo de ceea ce noi i-am spus, Dumnezeu a lucrat frumos la inima ei. Ne-am mai întâlnit de câteva ori până copilaşul s-a născut, iar în final mare bucurie a fost primirea lui Eduard în mijlocul familiei. Surioare lui mai mare îl iubeşte nespus de mult încă de când era în burtica mamei şi este extrem de fericită şi încântată de noul ei frăţior.

Adresa noastră:

str. Timotei Cipariu, nr. 3, ap. 2, Timisoara

Ne puteţi contacta:

+40 723 371 940
fundatia.estera@gmail.com

Donează

Ajutorul tău este esențial pentru continuarea misiunii noastre.

Fundația Estera este alături de mamele care trec prin criza unei sarcini neplanificate. Suntem aici să oferim sprijin emoțional, informațional, spiritual, psihologic și material acestor femei și copilașilor cu care Dumnezeu le-a binecuvântat!