Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Pentru o Vreme ca Aceasta

Încă de la începuturi, ne-am numit Fundația Estera pentru că am fost inspirați de curajul și inima dedicată a împărătesei Estera din Vechiul Testament. Ea a fost chemată pentru o vreme ca aceea la împărăție, iar noi existăm pentru o vreme ca aceasta.
O vreme în care, în țara noastră, unul din trei copii concepuți moare prin avort. Aproximativ 400 de sarcini sunt întrerupte în fiecare zi.*
După găsirea unui sediu și obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare, în februarie 1998 Fundația Estera a deschis porțile primului centru de consiliere pentru femeile cu sarcină neplanificată din Timișoara.

În cei 21 de ani de existență, 1 603 copilași s-au născut în urma colaborării cu Fundația Estera, prin ajutorul lui Dumnezeu. El ne-a fost aproape prin oameni care au înțeles că Fiecare Destin Contează.

*(Surse: 2017 – Min. Sănătăţii (Centrul de Statistică şi Informatică în Sănătatea Publică); Inst. Naţional de Statistică (Anuarul Statistic al României)

Ca urmare a creșterii alarmante a ratei avortului în România și din dorința de a ajuta femeile aflate în criza unei sarcini neplanificate, în anul 1996 s-a născut ideea înființării Fundației Estera.

Activitatea noastra

PROIECTE

Consilierea femeilor

Club Mami

Consilierea Barbatilor

Adopta o familie

Programul educational

Sticluta mea

220

Ani de
Activitate

16001000
+

copilasi
Nascuti

181

luni alaturi de
mama si copil

355
+

mame cu bebelusi
ajutate lunar