Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Scop si Misiune

O Voce a Copiilor Nenascuti

De 21 de ani, echipa Fundației Estera este O Voce a Copiilor Nenăscuți. Mii de oameni au auzit de-a lungul anilor mesajul nostru despre Viață în bisericile evanghelice din județul Timiș, în școli și la diverse evenimente. Anual, timp de 40 de Zile suntem în stradă, pentru a ajunge la inimile oamenilor cu mesajul – Viața Are Valoare! Femeile Însărcinate Au Nevoie de Ajutor, Nu de Avort.

În stradă, în fundație, la radio și în mediul online, ne dedicăm protejării vieții. Facem asta pentru că am înțeles chemarea lui Dumnezeu și inima Lui pentru aceste suflete iubite de El.

220

Ani de
Activitate

16001000
+

copilasi
Nascuti

181

luni alaturi de
mama si copil

355
+

mame cu bebelusi
ajutate lunar

Nu este vorba însă despre noi.

Fii Parte din Povestea unei Vieți

Este vorba despre ea – despre Mama însărcinată, confuză și speriată, lipsită de sprijin și disperată după ajutor. Este vorba despre Copilașul din pântecul ei, despre cine va fi el și despre generațiile care vor veni după el. 

Este vorba despre Schimbare și Speranță. Este vorba despre o societate căreia îi pasă. Este vorba despre Umanitate. Este vorba despre Valoare și Credință. Este vorba despre Viață. Ce alegi să faci tu? Este vorba despre tine. 

Astăzi ești aici și ai oportunitatea să faci parte din povestea unei vieți.

Ceea ce contează cel mai mult pentru ca femeia cu sarcină neplanificată să aleagă viața pentru Copilul ei,

este Sprijinul.

Atunci când donezi către Fundația Estera, tu indirect îi oferi Sprijin acestei mame. Ea este consiliată, informată, îndrumată și susținută până când perioada de criză este depășită, datorită implicării tale financiare. 

Timp de aproximativ 1 an și 6 luni,

Fundația Estera

este alături de mama care alege să păstreze sarcina. Noi putem să o sprijinim în mod complet gratuit, pentru că tu investești cu încredere banii tăi în această misiune. Altfel, lucrul acesta nu ar fi posibil.