Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Povestiri despre viata

Bebeluşul lunii aprilie 2020

Luca

Prin bunătatea lui Dumnezeu şi prin purtarea Lui de grijă, luna aceasta Luca a venit pe lume. Chiar dacă ne aflăm cu toţii într-o mare criză socială cauzată de aceasta pandemie, sarcina nu poate fi pusă pe pauză.

Mămica lui luca este o femeie puternică şi are o inimă plină de iubire pentru copii ei. Cu cât termenul de naşterii se apropia, ea devenea ingrijorată de binele bebeluşului. Am căutat să o încurajăm, iar inima ei şi-a găsit în cele din urmă pacea şi încrederea în Dumnezeu şi în providenţa Lui.

Povestea lui Luca începe în urmă cu aproximativ 9 luni. Mama se afla la a patra sarcină. Situaţia materială a familiei nu era tocmai bună, iar mama ne-a solicitat ajutorul, fiind igrijorată de viitorul acestui copilaş. Echipa Fundaţiei Estera a intervenit pentru a acorda sprijin emoţional, moral spiritual şi familiei ei. Luca a venit pe lume sănătos, frumos şi fericit. În continuare vom fi alături de mămica şi de copilaşul ei, cu ajutorul vostru, dragi prieteni. 

Adresa noastră:

str. Timotei Cipariu, nr. 3, ap. 2, Timisoara

Ne puteţi contacta:

+40 723 371 940
fundatia.estera@gmail.com

Vă provocăm să vă rugaţi pentru această familie. Dumnezeu este un Tată bun şi Cuvântul Lui ne aminteşte ca El ascultă rugăciunea. Susţinerea voastră contează enorm!

Fiţi binecuvântaţi!

Donează

Ajutorul tău este esențial pentru continuarea misiunii noastre.

Fundația Estera este alături de mamele care trec prin criza unei sarcini neplanificate. Suntem aici să oferim sprijin emoțional, informațional, spiritual, psihologic și material acestor femei și copilașilor cu care Dumnezeu le-a binecuvântat!