Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Povestiri despre viata

Bebeluşul lunii februarie 2022

Clara

👩‍⚕ Studentă în anul 5 la Medicină și mămica unei fetițe de 5 luni 🤱

Astăzi, una dintre mămicile pe care le susținem, ne-a dat o veste minunată de care ne-am bucurat enorm și pe care vrem să o împărtășim cu voi! 

Tânăra mămică este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, iar astăzi ne-a anunțat că a luat toate examenele și a trecut cu bine de semestrul I al anului 5! 

Când a început acest semestru, Clara, micuțul ei îngeraș, avea o săptămână de la naștere.

Chiar dacă sarcina a fost neplanificată, tinerii părinți, ambii studenți, au ales să o păstreze, iar astăzi copilașul venit ca o binecuvântare le luminează viața!

Ei sunt un exemplu că SE POATE. 

Cu ajutorul lui Dumnezeu și susținerea oamenilor din jur, se poate. Tânăra familie locuiește în chirie, iar tatăl Clarei lucrează pentru a putea face față cheltuielilor zilnice. Dar aceste neajunsuri temporare nu le stau în cale să lupte pentru ca micuța Clara să aibă tot ce are nevoie. Au ales să facă sacrificii pentru căminul și pentru dragostea lor. 💕

🌟 Decizia de păstrare a vieții unui copilaș conceput este cea corectă, iar binecuvântarea lui Dumnezeu se revarsă peste familiile care primesc aceste daruri venite de Sus!

Un copil NU este o piedică în calea carierei părinților, ci este cu adevărat o binecuvântare atunci când este primit și adus pe lume!

🤗 Ne dorim ca această povestire reală să-ți dea curaj. Dacă nu știi ce să faci cu viața copilașului tău, alege să lupți. Iar Dumnezeu te va ajuta cu siguranță să reușești.

🤰 Dacă ești însărcinată și ai nevoie de consiliere și ajutor, suntem la un mesaj distanță. Vrem să te cunoaștem și să fim alături de tine.

Nu renunța să crezi! Cu Dumnezeu totul este posibil! 🙌

Adresa noastră:

str. Timotei Cipariu, nr. 3, ap. 2, Timisoara

Ne puteţi contacta:

+40 723 371 940
fundatia.estera@gmail.com

Vă provocăm să vă rugaţi pentru această familie. Dumnezeu este un Tată bun şi Cuvântul Lui ne aminteşte ca El ascultă rugăciunea. Susţinerea voastră contează enorm!

Fiţi binecuvântaţi!

Donează

Ajutorul tău este esențial pentru continuarea misiunii noastre.

Fundația Estera este alături de mamele care trec prin criza unei sarcini neplanificate. Suntem aici să oferim sprijin emoțional, informațional, spiritual, psihologic și material acestor femei și copilașilor cu care Dumnezeu le-a binecuvântat!