Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Teste de sarcină gratuite - Fundația Estera

Sprijin și îndrumare pentru tinerele care se confruntă cu o sarcină neplanificată

Despre testele de sarcină oferite

Fundația Estera oferă gratuit teste de sarcină din urină la cererea femeilor care bănuiesc că ar putea fi însărcinate. Testele de sarcină pe care le oferim sunt foarte sensibile și precise, având o acuratețe de 99% atunci când sunt utilizate corect.

Funcționarea testelor de sarcină

Testele de sarcină măsoară prezența hormonului HCG, care este detectabil în organismul femeii începând cu 10 zile de la concepție. Aflați mai multe despre cum funcționează testele de sarcină din urină și din sânge.

Povești de viață

Descoperiți mărturiile emoționante ale tinerelor și femeilor care au făcut testul de sarcină și cum aceasta experiență le-a influențat viața.

Cum te putem susține

Dacă suspectezi că ești însărcinată și nu știi ce să faci, Fundația Estera este aici pentru a te ajuta. Ne adresăm adolescențelor și tinerelor femei care se confruntă cu posibile consecințe severe în familie din cauza unei sarcini neplanificate. Împreună vom găsi soluții și te vom sprijini în decizia ta.

Programează-ți acum un test de sarcină gratuit și primește sprijinul de care ai nevoie. Completează formularul de contact și unul dintre consilierii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.