Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Educare și informare pentru femeile care iau în considerare să facă întrerupere de sarcină

Înțelegerea avortului și a alternativelor sale

Avortul reprezintă întreruperea sarcinii înainte de termen, indiferent de tipul acestuia. Există mai multe situații care pot duce la întreruperea unei sarcini: avorturile spontane, fără a fi planificate sau dorite; avorturile solicitate de către pacientă și sarcinile care reprezintă risc pentru sănătatea și viața pacientei și este recomandată întreruperea sarcinii.

Avortul nu este sfârșitul unei probleme, ci începutul unui lung șir de probleme, de aceea este recomandată educarea și informarea înaintea deciziei.

Beneficiile unei informări corecte despre avort și alternativele existente

O femeie însărcinată se află în cel mai vulnerabil moment al vieții ei, iar o decizie luată în grabă fără a avea toate informațiile poate avea consecințe devastatoare. Este important să se cunoască stadiul sarcinii, implicațiile avortului și consecințele acestuia, precum și alternativele avortului (adopția, asistența socială, psihologică, emoțională și spirituală, resursele financiare pentru creșterea copilului și întreținerea mamei de care se poate beneficia în cazul păstrării copilului), implicațiile emoționale și psihologice de după avort și, nu în ultimul rând, prevenirea unei alte sarcini nedorite și cunoașterea metodelor contraceptive.

Serviciile de educație și informare despre avort și alternativele acestuia oferite de Fundația Estera

Fundația Estera oferă programe de consiliere special dedicate pentru femeile care iau în considerare întreruperea sarcinii. Dacă ești însărcinată și nu știi ce să faci, noi te putem ajuta să descoperi ce înseamnă avortul, implicațiile acestuia și alternativele pe care le ai. Acordă-ți timp pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine și copilul tău. Serviciile sunt gratuite și confidențiale.

Testimoniale

Descoperiți poveștile femeilor care au decis în beneficiul lor și al copiilor lor și care au beneficiat de educație și informare în cadrul Fundației Estera.

Cum te putem susține

Dacă ești însărcinată și cauți sprijin și informații, Fundația Estera este aici pentru a te ajuta. Ne adresăm adolescentelor și femeilor care se confruntă cu sarcini neplanificate și care pot întâmpina dificultăți în luarea unei decizii potrivite pentru ele și viitorul lor.

Înscrie-te acum la o ședință de consiliere complet gratuită și confidențială. Completează formularul de contact și unul dintre consilierii noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a te ajuta să găsești informațiile și sprijinul de care ai nevoie în această perioadă dificilă.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.