Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Consiliere premaritală celor care doresc să se căsătorească și au nevoie de îndrumare

Ce este consilierea premaritală

Consilierea premaritală se concentrează pe pregătirea partenerilor pentru căsătorie, abordând aspecte esențiale ale relației și dezvoltând abilitățile necesare pentru o fundație solidă și sănătoasă a căsniciei lor, sub îndrumarea atentă a unui consilier specializat.

Beneficiile consilierii premaritale

Consilierea premaritală aduce numeroase beneficii în viața partenerilor, precum:
  • Îmbunătățirea comunicării: Prin exprimarea nevoilor, sentimentelor și dorințelor și ascultarea activă a partenerului, ambii se vor simți înțeleși și acceptați. Acest lucru include, de asemenea, stabilirea și respectarea unor limite sănătoase.
  • Crearea unei perspective clare: Consilierea ajută la identificarea și clarificarea așteptărilor fiecăruia în viitoarea căsnicie.
  • Dezvoltarea tehnicilor de gestionare a conflictelor: Partenerii învață cum să rezolve conflictele într-un mod constructiv și sănătos, evitând tensiunile și frustrările.
  • Planificarea obiectivelor și responsabilităților comune: Consilierul îi învață pe parteneri să-și stabilească planuri comune, să împărtășească valorile și să împartă responsabilitățile casnice și financiare în mod echitabil.
 

Beneficiile consilierii premaritale pot varia în funcție de fiecare cuplu și de specificul relației acestora. Consilierul evaluează permanent nevoile și obiectivele unice ale cuplurilor și adaptează abordarea terapeutică în consecință.

  • Pregătirea pentru rolurile de părinți: Consilierea premaritală abordează aspecte legate de pregătirea pentru rolurile de părinți și menținerea unei relații sănătoase între soți în această etapă.
  • Gestionarea relațiilor cu familiile extinse: Consilierea oferă strategii pentru navigarea în relațiile cu rudele și familiile extinse ale ambilor parteneri.
  • Abordarea aspectelor religioase și spirituale: Consilierul poate ajuta la gestionarea diferențelor religioase și spirituale, astfel încât să nu se creeze tensiuni și frustrări.
  • Prevenirea și evitarea problemelor viitoare: Consilierea premaritală poate fi utilă atât în rezolvarea problemelor actuale, cât și în prevenirea și evitarea dificultăților viitoare.

Serviciile de consiliere premaritală oferite de Fundația Estera

Fundația Estera oferă consiliere premaritală special dedicată pentru cuplurile care se pregătesc să se căsătorească. Dacă vă aflați în această situație, noi vă putem ajuta să vă puneți bazele unei viitoare căsnicii sănătoase și armonioase. Serviciile sunt gratuite și confidențiale.  

Testimoniale

Povești de succes ale cuplurilor care și-au întărit relația prin consilierea oferită de Fundația Estera. Consilierea premaritală a jucat un rol crucial în pregătirea multor cupluri pentru căsătorie, ajutându-le să înțeleagă și să depășească provocările specifice relațiilor lor. Descoperiți mai jos câteva exemple de cupluri care au apelat la acest tip de consiliere și cum le-a influențat viața și căsnicia:

Cum te putem susține

Dacă vreți să faceți acest pas important în viața voastră și căutați sprijin și informații, Fundația Estera este aici pentru a vă ajuta. Ne adresăm tuturor cuplurilor care vor să se căsătorească și au nevoie de îndrumare.ă

Înscrie-te acum la o ședință de consiliere complet gratuită și confidențială. Completează formularul de contact și unul dintre consilierii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.