Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Sprijin și îndrumare pentru tinerele care se confruntă cu o sarcină neplanificată

Ce este consilierea în cazul unei sarcini neplanificate

Consilierea în cazul unei sarcini neplanificate este un serviciu de sprijinire și informare pentru femeile care se confruntă cu o sarcină neașteptată. Consilierii oferă informații despre sarcină, opțiuni disponibile și implicațiile emoționale și psihologice, pentru ca femeile să poată lua decizii bine informate.

Beneficiile consilierii în cazul sarcinii neplanificate

O sarcină neplanificată poate deveni o experiență copleșitoare și stresantă, evoluând spre o criză de sarcină.  Atunci când nu știi ce să faci într-o situație ca aceasta este recomandat să apelezi la suport specializat. Consilierea aduce numeroase avantaje, inclusiv informații despre opțiunile disponibile pentru femeile însărcinate, educație referitoare la avort, procesul de adopție sau beneficiile păstrării și creșterii copilului în cadrul familiei, sub îndrumarea Fundației Estera.

Prin intermediul consilierii, femeile beneficiază de sprijin emoțional, de asistență în explorarea sentimentelor și gândurilor proprii, precum și de identificarea dorințelor personale. Consilierea poate fi benefică și atunci când femeia se află într-o criză de sarcină și nu are cine s-o susțină și să o îndrume. Ea este indispensabilă în cazul problemelor legate de abuz, violență sau suferă de dependențe.

Consilierea facilitează clarificarea dilemelor morale și etice și oferă resursele necesare pentru a depăși situația. Acest tip de consiliere poate fi utilă atât în rezolvarea problemelor actuale cât și în prevenirea și evitarea dificultăților viitoare.

Beneficiile acestui serviciu pot varia în funcție de fiecare femeie în parte și situația acesteia. Consilierul evaluează în permanență nevoile și obiectivele unice ale femeii consiliate și adaptează abordarea consilierii.

Serviciile de consiliere în cazul unei sarcini neplanificate oferite de Fundația Estera

Fundația Estera oferă consiliere special dedicată pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate. Dacă te afli în această situație, noi te putem ajuta să iei decizia cea mai bună având toate informațiile necesare. Oferă-ți șansa să alegi bine informată.
Toate serviciile Fundației Estera sunt gratuite și păstrează confidențialitatea beneficiarelor ei.

Testimoniale

Descoperiți poveștile femeilor aflate în situația unei sarcini neplanificate care au beneficiat de consilierea specializată oferită de Fundația Estera.

Cum te putem susține

Dacă ești însărcinată și cauți sprijin și informații, Fundația Estera este aici pentru a te ajuta. Ne adresăm adolescentelor și femeilor care se confruntă cu sarcini neplanificate și care pot întâmpina dificultăți în luarea unei decizii pentru ea și viitorul ei.

Înscrie-te acum la o ședință de consiliere complet gratuită și confidențială. Completează formularul de contact și unul dintre consilierii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.