Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Consiliere pentru cuplurile care întâmpină dificultăți în relațiile lor ​

Ce este consilierea de cuplu

Consilierea de cuplu se concentrează pe îmbunătățirea relației dintre doi parteneri. Această formă de consiliere presupune ca ambii parteneri să dezvolte noi abilități de relaționare sub îndrumarea atentă a consilierului. Acesta îi ajută să înțeleagă mai bine dinamica relației lor, iar prin anumite tehnici și strategii să-și transforme relațiile disfuncționale în unele sănătoase și armonioase.

Consilierea de cuplu aduce o multitudine de beneficii în viețile partenerilor, printre care se numără îmbunătățirea comunicării, dezvoltarea intimității și a conexiunii emoționale, gestionarea conflictelor și prevenirea problemelor viitoare. Aceasta susțin partenerii în exprimarea nevoilor, sentimentelor și dorințelor lor, precum și în ascultarea activă a celuilalt, astfel încât ambii să se simtă înțeleși și acceptați. În plus, consilierea contribuie la stabilirea unor limite sănătoase și la respectarea acestora.

Prin consiliere, partenerii dobândesc abilități și tehnici pentru a aborda și rezolva conflictele într-un mod constructiv și sănătos, reducând astfel tensiunile și frustrările care pot apărea în relație. Consilierea poate fi de asemenea utilă în situații dificile, cum ar fi infidelitatea, ajutând cuplul să lucreze împreună pentru a restabili încrederea și a consolida legătura dintre ei.

De asemenea, consilierul îndrumă partenerii să-și stabilească obiective și planuri comune, să își împartă responsabilitățile casnice într-un mod echilibrat și să își gestioneze finanțele într-o manieră sănătoasă. Aceste aspecte sunt esențiale pentru menținerea unei relații armonioase și fericite pe termen lung.

Consilierea de cuplu poate fi benefică atât în abordarea problemelor actuale, cât și în prevenirea și evitarea unor posibile conflicte sau dificultăți viitoare. Avantajele consilierii variază în funcție de particularitățile fiecărui cuplu și de dinamica relației lor. De aceea, consilierul evaluează și adaptează în permanență abordarea terapeutică în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui cuplu.

Serviciile de consiliere de cuplu oferite de Fundația Estera

Fundația Estera oferă consiliere de cuplu special dedicată pentru cuplurile care se confruntă cu diverse neînțelegeri și care doresc să-și îmbunătățească relația. Dacă vă aflați în această situație, noi vă putem ajuta să vă reconsolidați relația fără a renunța la ea. Oferă-i șansa relației tale să se schimbe în bine.  Serviciile sunt gratuite și confidențiale.

Testimoniale

Descoperiți poveștile cuplurilor care și-au găsit liniștea în urma consilierii de cuplu din cadrul Fundației Estera.

Cum te putem susține

Dacă doriți să vă consolidați și îmbunătățiți relația de cuplu, Fundația Estera este aici pentru a vă oferi sprijin și orientare. Ne adresăm tuturor cuplurilor, indiferent de etapa în care se află în relație, care se confruntă cu dificultăți sau care doresc să prevină apariția problemelor în viitor.

Consilierea de cuplu nu este doar pentru momentele de criză, ci poate fi benefică pe parcursul întregii relații, ajutând partenerii să evite posibile neînțelegeri și să se adapteze în mod eficient la provocările apărute pe parcurs. Prin consiliere, vă puteți dezvolta o comunicare mai deschisă și sinceră, stabilind o bază solidă pentru o relație sănătoasă și fericită.

Fundația Estera vă stă alături și vă ajută să depășiți situațiile dificile, să vă întăriți relația de cuplu și să vă bucurați de o viață împreună echilibrată și armonioasă.

Apelează la consilierea de cuplu pentru a investi într-o relație plină de înțelegere, acceptare și dragoste autentică. Înscrie-te acum la o ședință de consiliere complet gratuită și confidențială. Completează formularul de contact și unul dintre consilierii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.