Contacts

92 Bowery St., NY 10013

thepascal@mail.com

+1 800 123 456 789

Ajutorul material oferit de Fundația Estera se adresează cu prioritate mamelor care se înscriu ca beneficiare în primul trimestru de sarcină și participă la activitățile desfășurate în cadrul fundației.

Mamei i se oferă cu o lună înainte de naștere un trusou care conține lucrurile necesare noului-născut. După nașterea copilului acesta primește periodic o donație care constă în: haine, produse de igienă, pampers. În funcție de resursele disponibile, mamele beneficiare pot primi cărucior, cădiță de baie, pătuț, rotobil, etc.
Toate aceste beneficii materiale se oferă pe o perioadă de 1 an de zile de la nașterea copilului.

De precizat este faptul că fundația Estera nu oferă ajutor financiar.”

Testimoniale

Descoperiți poveștile cuplurilor care și-au găsit liniștea în urma consilierii de cuplu din cadrul Fundației Estera.

Cum te putem susține

Dacă doriți să vă consolidați și îmbunătățiți relația de cuplu, Fundația Estera este aici pentru a vă oferi sprijin și orientare. Ne adresăm tuturor cuplurilor, indiferent de etapa în care se află în relație, care se confruntă cu dificultăți sau care doresc să prevină apariția problemelor în viitor.

Consilierea de cuplu nu este doar pentru momentele de criză, ci poate fi benefică pe parcursul întregii relații, ajutând partenerii să evite posibile neînțelegeri și să se adapteze în mod eficient la provocările apărute pe parcurs. Prin consiliere, vă puteți dezvolta o comunicare mai deschisă și sinceră, stabilind o bază solidă pentru o relație sănătoasă și fericită.

Fundația Estera vă stă alături și vă ajută să depășiți situațiile dificile, să vă întăriți relația de cuplu și să vă bucurați de o viață împreună echilibrată și armonioasă.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 256 492 862 sau pe adresa de e-mail fundatia.estera@gmail.com. Te așteptăm cu drag să descoperi cum te putem ajuta în această perioadă unică și provocatoare a vieții tale.